Novice

28. 05. 2015

Posvet o PRSPO 2015

Urad RS za meroslovje (MIRS) in Slovensko združenje za kakovost in odličnost (SZKO) v sredo, 17. junija 2015, organizirata posvet o priznanju RS za poslovno odličnost (PRSPO).

 

Posvet z naslovom »Predstavitev dobrih praks in koristi modela odličnosti EFQM ter prijava na javni razpis PRSPO 2015 bo v sredo, 17. junija 2015, od 10.-14. ure v dvorani A na Gospodarski zbornici Slovenije na Dimičevi ulici 13 v Ljubljani.

 

Na posvetu in dveh okroglih mizah bodo predstavljene dobre prakse s strani organizacij iz javnega in zasebnega sektorja ter koristi modela odličnosti EFQM. Udeleženci bodo izvedeli, kako vpeljati model odličnosti EFQM v organizacijo in kako motivirati zaposlene ter kakšen je pomen samoocene za organizacije in kako jo izvesti. Predstavljen bo tudi razpis PRSPO 2015, strokovnjaki pa bodo podali nasvete, kako napisati vlogo, in opozorili na pomen končnih poročil za organizacije.

 

Udeležba na posvetu je brezplačna in iz organizacij lahko pride tudi več predstavnikov. Prijave sprejemajo na e-naslovu prspo.mirs@gov.si.

Naročite se na strokovne članke in ostale dobrine

pogoji.

 

27. letna konferenca SZKO 2018

ANKETA o celostni podobi SZKO

Prijava na usposabljanje QM

Usposabljanje za ocenjevalca po modelu odličnosti EFQM (EAT)

Včlanjenje v SZKO